SZTR Chaplin - Bečej, sa poklonima za Vas    
    Sinđelićeva 82, 21220 Bečej
mail: dulev@teamnet.rs
   
    telefon: (060) 7023-966, (021) 6910-464, (063) 7023-966
dulev@chaplin.co.rs
   
       
   

 Osnovna strana
 
PRIJATELJI SAJTA
TEAMNET Novi Sad
System bilbordi Bečej
System termostati Bečej
Veta pegaz Bečej
Agencija za promet nekretnina i marketing Bečej
Trend Bečej
System oprema Bečej
INFOZARADA KLUB
ZAG - KOVANICE, Umetnička kovana bravarija, Novi Sad
Sajt izradio

           srpski      mađarski    
Osnovna O nama Poklon Download Reference  
   

        Osnovna strana

      
 

         VELIKA AKCIJA U PRIKLJUČENJU NOVIH KORISNIKA !

AKCIJA TRAJE !

                                                CENOVNIK paketa pogledajte ovde!!!

   Za nove korisnike našeg bežičnog Interneta smislili smo specijalno iznenađenje. Da bi smo priključenje učinili pristupačnijim, odlučili smo da novim korisnicima ponudimo sledeće:

   - priključenje za samo 3.000,-dinara , plaćate samo izlazak do Vas i montažu opreme (ako na povoljnom mestu na krovu vaše kuće postoji krovni nosač na koji možemo postaviti antenu za prijem signala),

   - opremu od nas dobijate na REVERS - NA KORIŠĆENJE dok ste naš pretplatnik ,

   -za uzvrat Vi nama ukazujete poverenje i prihtavate obavezu da će te od nas uzeti bar 12 mesečnih paketa interneta (sa ili bez prekida) sa pretplatom na minimalnom nivou od 800.-dinara mesečno . Ako vam odgovara veći paket, nije problem. Za razliku od drugih provajdera koji korisnike zarobljavaju na 2 pa čak i 3 godine, mislimo da smo vrlo skromni i predusretljivi prema vama. Ovo su stvarno minimalne garancije koje smo mogli da tražimo od vas.

 

   Da bi sve bilo mnogo lepše sa 5.05.2011. ponovo smo značajno, za oko 50%, povećali brzine svih paketa i veličine ograničenih paketa i time poboljšali nivo usluge na istim cenovnim nivoima pretplate. Drugim rečima, jeftiniji smo od mnogih.

Cenovnik je u prilogu.

                                                CENOVNIK paketa pogledajte ovde!!!

   Još jedna NOVA POGODNOST kojom želimo da obradujemo i stare i nove-buduće korisnike našeg interneta.

Svako Vaše angažovanje oko reklame našeg interneta (naravno ako ste zadovoljni sa nama) NAGRAĐUJEMO JEDNOKRATNIM POPUSTOM.

O ČEMU SE RADI !!!

ZA NOVOG KORISNIKA KOME NAS PREPORUČITE I MI GA "UKLJUČIMO" NA NAŠ INTERNET, VI KAO npr. NOVI KORISNIK DOBIJATE POPUST OD 600,-dinara NA SOPSTVENOM PRIKLJUČENJU-MONTAŽI VAŠEG PRIKLJUČKA, AKO STE STARI KORISNIK VAŠ PAKET ĆE ZA SLEDEĆI MESEC BITI JEFTINIJI ZA 600,-dinara.

VIŠE PRIKLJUČENJA NA VAŠU INICIJATIVU VIŠE JEDNOKRATNIH POPUSTA PO 600,-dinara NA CENI USPOSTAVLJANJA VAŠEG PRIKLJUČKA ILI VIŠE PUTA POPUST OD 600,-dinara NA NAREDNIM MESEČNIM PAKETIMA KOJE KORISTITE KOD NAS.

Zar vam se ovo ne čini prihvatljivim?

   Za slučaj (što je retko) da na krovu nema npr. nosača sa televizijskom antenom ili da on nije na povoljnom mestu, montaža bi sa krovnim stubom, pokrivnim limom za crep kroz koji treba da prođe cev i ostalim materijalom bila sve zajedno 5.000,-dinara. Što se tiče opreme važe isti uslovi reversiranja, broja paketa i njihov nivo.

   Sve ovo ne znači da posle isteka 12 paketa ne možete da nastavite da budete naš klijent već samo to da nam pružate minimalnu garanciju da naš trud i ulaganje u vas kao korisnika našeg interneta neće biti uzaludan. Pošto se cena opreme nije menjala nego teret vaših troškova kao klijenta prihvatamo mi, ovo je sa naše strane veoma povoljno.

 

   Da ne razočaramo korisnike koji žele samostalnost, nastupaju sa nepoverenjem, ne žele da imaju obavezu na 12 meseci, žele da koriste manje pakete tj. ne žele da budu uslovljeni minimalnim paketom od 800,-dinara, za njih smo i dalje ostavili mogućnost kupovine kompletne opreme sa montažom.

   Ko želi maksimalnu samostalnost i nezavisnost, po promotivnoj ceni od 11.000,-dinara može da kupi kompletnu opremu sa montažom pod uslovom da na kući poseduje krovni nosač koji će nam omogućiti montažu. Ako mi moramo da obezbedimo i postavimo krovni nosač sa neophodnim dodatnim elementim, opremu za Internet i montažu onda će vas to koštati 13.000,-dinara. Ako posedujete ispravne neke od potrebnih elemenata opreme, iskoristićemo ih i to će vam dodatno smanjiti troškove. U ovom slučaju, po priključenju na Internet sami i bez ograničenja birate kućni ili poslovni mesečni paket koji vam odgovara iz cenovnika u prilogu.

                                                CENOVNIK paketa pogledajte ovde!!!

   Pored svih navedenih povoljnosti NAŠI NOVI KORISNICI DOBIJAJU PRVIH SEDAM DANA BESPLATNO INTERNET NA FLET - NEOGRANIČENOM PAKETU SA BRZINOM 1024/128kb/s.

   Nemojte da zaboravite da pročitate tekst bilo koje ponude za Internet , kao što ste pročitali ovaj.

   Mi prvenstveno nudimo brzine saobraćaja na odnosima 1/2 do 1/3 , što fizički znači da je odlazni saobraćaj samo upola manji od dolaznog ili na nivou njegove jedne trećine. Odnosi saobraćaja na nivou 1/8, 1/10 i slabiji , kod nas su prisutni samo zbog onih korisnika koje to ipak zadovoljava – zbog manje zahtevnih korisnika. Ti odnosi brzina su tu isključivo radi skidanja podataka sa Interneta bez naročite dvosmerne komunikacije a i zbog toga da bi ste videli koliko smo jeftiniji od mnogih.

   Zbog svega rečenog razmislite dobro pre nego što nešto u vezi sa Internetom preduzmete. Pročitajte pažljivo, analizirajte, pitajte, uporedite, pa odlučite. Mi nismo jedini ali smo medu boljima.

 

  Ako ste skromniji korisnik Interneta, od ovoga što vam nudimo, možemo vam ponuditi besplatno priključenje na telefonski Internet sa prvih 10sati besplatnog korišcenja . Cenovnik za telefonski Internet je isto u prilogu.

   Hvala na poverenju!

   Za bliže informacije možete se obratiti na ime Dušan Vračarić na telefon (060) 7023-966, (063) 7023-966.

CENOVNIK paketa pogledajte ovde!!!

VELIKI POPUST, Nove POVOLJNIJE CENE i VEĆI INTERNET PAKETI

 

 

Položaj Bečeja

A mi smo tu

A mi smo tu

 

 

 

   
Internet POSAO, javite nam se!!!
TEAMNET Prodajna mesta
Besplatni IZ Oglasnik
 
 
  Broj poseta: Hit Counter by Digits
 
VELIKI POPUST, Nove POVOLJNIJE CENE i VEĆI INTERNET PAKETI
terenske fotografije
KORISNI LINKOVI
O Bečejskoj opštini
Opština Bečej
Gradski muzej Bečej
Gradsko pozorište Bečej
Narodna biblioteka Bečej
OSC Mladost Bečej
Hotel Bela lađa Bečej
Fantast Bečej
Restoran Ribnjak Bečej
Ergela Bečej
Bečejprevoz Bečej
Turistička organizacija Bečej
Telefonski imenik
Krstarica
YouTube
 
Oglasi razglasi -  Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
   

Osnovna O nama Poklon Download Reference  

   
   

 

   
   

Copyright © 2010. SZTR Chaplin Sva prava zadržana. Internet u Bečeju, Radičeviću, Turiji, Nadalju, Čurugu ...... bežični - wireless i telefonski - dial-up